2024.03.29. - Auguszta

Négyéves kisfiú életét mentette meg egy pitbull

Négyéves kisfiú életét mentette meg egy pitbull
Négyéves kisfiú életét mentette meg egy pitbullChristi Smith, az elaltatása előtti utolsó pillanatban vitte haza egy menhelyről TaterTot nevű pitbull terrierjüket, valószínűleg a legjobb döntést hozva meg életében. Egy éjszaka az újdonsült családtag ugatására és szűkölésére ébredt, rémülten látta, hogy a TaterTot félőrülten szaladgál a hálószoba és a nő négyéves kisfia, Payton ágya között. Mikor Smith odarohant, azt látta, hogy a fiú eszméletlenül fekszik, alig lélegezve. Azonnal a kórházba rohantak, ahol megállapították, hogy a kisfiú vércukorszintje drasztikusan lezuhant. A kutya érzékeny szaglása érzékelte a gyermek testében lejátszódó kémiai változást.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

„Ő Payton őrangyala” – nyilatkozta a Smith, akinek van már tapasztalata pitbull-mentésben, ezért is hozta el a kutyát a menhelyről és próbált neki családot keresni. Úgy gondolta, a kutya komoly változást hozna a család nyugodt mindennapjaiban, de négy nappal később a véleménye megváltozott. „Ez a kutya sosem kerülhet el tőlünk, egész életemben tartozni fogok neki” – mondta könnyeivel küzdve.


Az orvosoknak sikerült stabilizálniuk a kisfiú állapotát, de még nem tudták kideríteni, mi okozhatta a vércukorszint ilyen mértékű csökkenését. Mindenesetre ha Paytont hazaengedik, barátja és védelmezője, TaterTot ott fogja várni.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra