2024.03.29. - Auguszta

Szabadon mászkálnak a tigrisek Kína egyik külterületi részén

Szabadon mászkálnak a tigrisek Kína egyik külterületi részén
Szabadon mászkálnak a tigrisek Kína egyik külterületi részén1100 szibériai tigris kalandozik az északkelet-kínai Harpin város külterületén egy több mint százhektáros parkban, ahol imádják őket az érdeklődők. A rezervátum azért különleges, mert lényegében lakóházak szomszédságában létesült. A látogatók zárt buszokra szállnak, vagy olyanokra, amelyeken ablakok helyett védőrácsok mögül figyelhetők meg a vadak. A jármű elindul a magas drótkerítésekkel elválasztott zöld növényzet, fák, bokrok borította területekre. Az egyes szektorok között biztonsági okokból automata zsiliprendszer működik, az őrtoronyban alkalmazott figyel.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A sofőrök rutinosan meg-megállnak az állatok közelében, esetenként rájuk is dudálnak, hogy helyváltoztatásra bírják őket. Az állatok többnyire lustán, kényelmesen bandukolnak, vagy elterülnek a földön, napoznak, egymásba gabalyodva szundítanak, a fiatalabbak játszanak.


A közönségnek lehetősége van magasba épített, kifejezetten az állatok megfigyelését szolgáló folyosókon, hidakon közlekedve szemügyre venni a nagymacskákat. Akinek kedve van hozzá, etetheti is őket. A ragadozóknak nyers marhahúst, vagy élő csirkét vásárolhat és a rácson keresztül egy nagy csipesz segítségével lelógatva, vagy erre szolgáló csőpostán juttathatja el az amúgy nem túl éhesnek mutatkozó ragadozóknak.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra