2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kutyájának köszönhetően vették időbe észre a mellrákját egy 43 éves nőnek

Kutyájának köszönhetően vették időbe észre a mellrákját egy 43 éves nőnek
Kutyájának köszönhetően vették időbe észre a mellrákját egy 43 éves nőnekEgy nő akkor jött rá, hogy mellrákja van, amikor kutyája megszagolta mellkasát. A 43 éves Sharon Rawlinson szerint spánielje, Penny, addig zaklatta, amíg el nem ment megnézetni magát. A tesztek kimutatták, hogy Penny ott szaglászta gazdáját, ahol a daganat növekedett. Sharon megkezdte a kemoterápiát és hamarosan el fogják távolítani daganatát. „Penny már hetek óta bökdösött a mancsával, mintha valamit ki akart volna venni a bal mellemből, de nem foglalkoztam vele. Egyik éjjel rám állt és nem volt hajlandó megmozdulni. Olyan érzés volt, mint ezer méhcsípés.”
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A 43 éves Sharon Rawlinsont addig "zaklatta" kutyája, amíg el nem ment kivizsgáltatni magát. A vizsgálatok után kiderült, hogy daganat van a bal mellében, és a kutyája mindig ott szaglászta gazdáját, ahol a daganat el kezdett növekedni.
„Penny már hetek óta bökdösött a mancsával, mintha valamit ki akart volna venni a bal mellemből, de nem foglalkoztam vele. Egyik éjjel rám állt és nem volt hajlandó megmozdulni. Olyan érzés volt, mint ezer méhcsípés.”

Amikor Rawlinson megtalálta a daganatot, azt hitte a kutyája miatt van, de mivel anyja mellrákban halt meg, úgy döntött kivizsgáltatja magát.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra