2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Magával vitte a kutyát a betörő

Gyilkolni érkezett Jason L. McDaniel egy amerikai pár otthonába, de mint később kiderült, eltévesztette a házat. Megetette a Haver névre hallgató kutyájukat, aztán együtt le is léptek. A kutyát azóta is keresik.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az egyetlen dolog, amit a betörőnek sikerült elvinni egy Washington állambeli házból, a család házőrző kutyája volt. A rendőrségi szóvivő szerint a tolvaj szombat este tört be a házba, és még akkor is ott volt, amikor a pár hazaérkezett. "Ott állt a hűtőajtó mellett és a kutyájukat etette pudinggal" – mondta a Dan Reierson rendőrfőnök-helyettes.

A 38 éves Jason L. McDaniel azt mondta, hogy kereset valakit, akit meg kéne ölnie, de a pár közölte vele, hogy nem lakik ott. McDaniel erre leült egy kicsit a nappaliban lévő hintaszékre, végül kisétált az ajtón. Hátraszólt a kutyának, aki követte őt, úgyhogy együtt vonultak el. Míg ott volt, a lakók megtudták a nevét is, és miután távozott, este fél kilenckor hívták is a rendőröket.

A rendőrség ezek után gyorsan elfogta McDanielt, akiről azt gyanítják, hogy a pince ablakon keresztül jutott a házba, az ugyanis be volt törve. A Buddy, azaz Haver névre hallgató fekete labrador és pitbull keverék kutyát nem találták a férfi lakásánál.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra