2024.04.20. - Tivadar

Kóbor kutyát akart kimenteni egy kisfiú, végül az eb mentette meg az õ életét

Három nap, három éjjel feküdt egy mély árokban, kemény mínuszok között egy hétéves orosz kisfiú. Egy kóbor kutyát akart kimenteni onnan, de beleesett. Az eb végül a teste melegével óvta meg a gyerek életét.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A kis Raul Kutliakhmetov meglátta a szervizárokba esett ebet, és ki akarta menteni onnan. Pechére azonban megcsúszott és õ is beleesett, majd nem tudott kimászni onnan. Az árok több mint 3 méter mély volt, és napokig senki sem találta meg õket. Csak az mentette meg Rault a kihûléstõl, illetve a megfagyástól, hogy szorosan a kutyába kapaszkodott, és a testük melegével egymást tartották életben.

A gyereket több mint 200 ember kereste, hisz jól tudták, hogy a hidegben óráról órára csökken az esélye a túlélésre. 72 óra elteltével találták csak meg õket, amikor az egyik mentõs meghallotta a kutya ugatását az árokból.

Mindkettõjüket kihúzták és felmelegítették; az orvosok szerint csodaszámba megy, hogy a kisfiú maradandó sérülések nélkül megúszta a kalandot. Mint kiderült, a kóbor kutyus és a gyerek jó barátságban voltak; a baleset elõtt sokat játszottak együtt az orosz falu utcáin.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra