2024.04.19. - Emma

Macska mentette meg a kétéves kislány életét

A 25 éves anya azért hagyta magára a mindössze kétéves kislányt, hogy el tudjon menni bulizni barátaival.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A kétéves csöppséget édesanyja hagyta magára szomszédja pajtájában, amikor úgy döntött bulizni indul. A fagyos éjszaka alatt hihetetlen módon egy macska tartotta életben a gyermeket, köszönhetõen annak hogy hozzábújt, így nem hûlt ki a kisgyerek teste.
Az önzõ és egyben felelõtlen anya, a 25 éves Elana Azarov egész egyszerûen kirakta gyermekét szomszédja pajtájában, így õ gond nélkül el tudott menni bulizni barátaival, az oroszországi Grabovka-ban.

A csöppség egyetlen szerencséje az volt, hogy a szomszéd macskája hozzábújt és így tartotta melegen a fogcsikorgató hidegben.

"Az éjszaka közepén hangos gyereksírásra ébredt a szomszéd és azonnal a hang forrását kezdte el keresni. Amikor kiért a pajtába megpillantotta a kislányt, amint összekuporodva fekszik a földön, szeretett macskája pedig egyfajta labdaként a kislány köré fonódott." - mondta el a helyi gyermekjóléti szolgálat szóvivõje.

"Az hogy a kislány életben maradt, kizárólag a macskának köszönhetõ" - tette hozzá. A 25 éves nõt jelenleg kihallgatják, akit a kisgyerek életének szándékos veszélyeztetésével vádolnak.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra