2024.03.29. - Auguszta

Saját tevecsordája van a családnak

Tevével jár bevásárolni egy családanya Nagy-Britanniában - és nem csak akkor, ha sok mindent kell venni.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A 42 éves Rebecca Fossett 52 esztendõs férjével, Joseph-fel Nagy-Britannia egyetlen tevecsorda-tulajdonosai, jóllehet nekik is csak hat "sivatagi hajójuk" van: Ruby, Sahara, Sophia, Kokoso, Kazak és Veneta. A tevegulya összértéke több mint 20 millió forintnyi font.

A pár két gyereke 10 és 13 éves, koruknál fogva iskolások. Anyjuk rendre tevével - gyakran kettõvel - megy "begyûjteni" gyerekeit a tanítás után. A helybelieknek annyira megszokott a dromedárok látványa, hogy már rájuk se hederítenek. Iskola után következik a bevásárlás, majd a hazabaktatás. A tevés család a warwickshire-i Islicote nevû faluban él.

"Az emberek azt hiszik, hogy a tevék mogorvák és állandóan köpködnek, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Nagyon szeretik az emberi társaságot és szeretetteljesek, emellett nagyon kíváncsiak. Ha valaki elmegy a kapunk elõtt, rögtön rohannak a kerítéshez és keresik a kapcsolatot az emberekkel" - mondta az asszony.

"A legjobban a tengerpartot szeretik. Amint homokon tapodhat patájuk, azonnal otthon érzik magukat" - tette hozzá a férj.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra