2024.03.19. - József, Bánk

Felakasztotta kutyáit egy harkakötönyi gazda

Kegyetlen módon végzett két kutyájával egy harkakötönyi férfi, aki felakasztotta õket, majd a tetemüket egy mély kútba dobta.

Az állatkínzásnak, a férfi élettársán kívül egy harmadik személy is szemtanúja volt, õ értesítette a Kiskunhalasi Állatvédelmi Õrszolgálat munkatársait, akik bejelentést tettek a rendõrségen.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A Kiskunhalasi Rendõrkapitányság a Kiskunhalasi Állatvédõk munkatársának bejelentése alapján állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – közölte Farkasné Wodring Zsuzsanna, a Kiskunhalasi Rendõrkapitányság szóvivõje.

A rendõrségi közlése szerint Kiskunmajsa külterületén egy tanyában valaki felakasztott két nagytestû kutyát, majd azok tetemeit egy közeli kútba dobta. A bevezetett rendõri intézkedéseknek és az adatgyûjtés során elért információknak köszönhetõen két személy került a rendõrség látókörébe, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bûncselekmény elkövetésével.

A rendõrség gyorsított eljárás keretében napokon belül bíróság elé állítja a két személyt – egy 60 éves kiskunmajsai nõ és 69 éves férfi - akik a bûncselekményt elkövették, tájékoztatott a rendõrség szóvivõje.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra