2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Nem tud kenguruja nélkül élni

Christie Carr saját gyermekeként kezeli a sérült kengurut, chipssel és designer ruhákkal kényezteti az állatot, aki azóta mozgásképtelen, hogy egy balesetben eltört a nyaka. Az oklahomai asszony szívesen gondozza az Irwin névre keresztelt kengurut, hiába: a városban tilos egzotikus állatot tartani, márpedig a kenguru annak minõsül – írja a Daily Telegraph.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A városi tanács úgy döntött, nem tiltja ki a szelíd kengurut a városból, de 50.000 dollárt (9 millió forint) kér a nõtõl, biztosításként: Carr azonban nem tud ekkora összeget kifizetni. "Ha lenne 50.000 dollárom, el is tudnék költözni" - mondta Carr.

Carr a kengurut egyébként terápiás célokra is használja, például az öregek otthonában szokta vele felvidítani az embereket. „Nagyon élvezi ezeket a látogatásokat. Ez az õ hivatása. Odabújik az emberekhez, puszit ad nekik és nagyon feldobja õt is a látogatás… Ráadásul számomra is õ a legjobb gyógyszer” – nyilatkozta a lapnak a 39 éves nõ, aki korábban depresszióval küzdött. Az állatvédõk nem értenek egyet Carr módszereivel, szerintük kifejezetten rossz ötlet egy beteg állatot ruhában járatni.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra