2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Pofonvágta a medve az idomárt

Jól pofonvágta a Prima nevû 21 éves medvehölgy idomárját, Viktor Kudrjavcevet éppen fellépés elõtt, de a csapat nem mondta le mutatványát, és a sérült idomárt csak aztán vitték kórházba.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az eset Moszkvában történt a minap a Jurij Nyikulin neves színész és bohóc nevét viselõ régi belvárosi cirkuszban.

A számos kitüntetést viselõ Kudrjavcev fellépésre készítette elõ a medvéket, amikor megcsúszott, s ráesett Primára, az megijedtében jól pofonvágta, arcát felsértve éles karmaival.

A férfit elsõsegélyben részesítették, majd kisminkelték, és már rohant is a porondra, ahol medvéi a közönség nagy örömére kerékpároztak, motoroztak és autóztak. A nézõk semmit sem vettek észre, de Kudrjavcevet utána nyomban kórházba vitték, ahol több sebét varrni kellett.

Prima még egészen kicsi volt, amikor Kudrjavcev megkapta azzal, hogy makrancos hölgyike. Az idomár azonban hamar "szót értett" vele, s azóta a csoport egyik legtehetségesebb tagja, egyenesen sztárja.

Prima 15 évvel ezelõtt ugyanígy, szintén nem támadó szándékkal pofon csapta Kudrjavcev feleségét is. Ennek ellenére most sem büntették meg, sõt, gazdája bocsánatot kért tõle, amiért ráesett és megijesztette.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra