2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Vádat emeltek egy brit nõ ellen, aki kukába dobott egy macskát

Vád alá helyezték hétfõn azt a brit nõt, aki egy biztonsági kamera által augusztus végén rögzített felvétel szerint kukába dobott egy macskát, nagy közfelháborodást okozva ezzel.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az interneten közzétett képsorok egész mozgalmat indítottak el a Facebook közösségi portálon. Az egyik oldal még halált is kiáltott a 45 éves Mary Bale-re, míg egy másik csak bezárná kegyetlen cselekedetéért. A kezdeményezésekhez több ezer ember csatlakozott különféle országokból.

A Coventryben élõ banki alkalmazottat állatkínzással vádolják, és a Királyi Állatvédõ Társaság (RSPCA) szóvivõje szerint 2010 október 19-én kell majd megjelennie a bíróság elõtt.

Bale korábban elmondta, nem érti, mi a baja az embereknek, szerinte az állat kukába zárása jó vicc volt. "Könyörgöm, ez csak egy macska" - mondta a meglepõdött nõ, akit több állatvédõ is megfenyegetett.

A házi kedvencet Lolának hívják, és tizenöt órát töltött a szemetesben, mielõtt gazdái, Darryl és Stephanie Mann rátaláltak, és kiszabadították. Mannék biztonsági kamerája felvette a tettest, és a felháborodott pár közzétette a videót az interneten
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra