2024.04.19. - Emma

Luxuskúra az orosz ejtõernyõs szamárnak

Bõ két héttel látványos ejtõernyõs repülése után luxusistállóban pátyolgatják Oroszország leghíresebb szamarát.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A Kreml tulajdonában lévõ, állatok számára létesült wellnessközpontban többek között masszázzsal és biotakarmánnyal kényeztetik Anapkát Moszkva közelében - jelentette az orosz média.

Amint hírlik, a kúra után a szamár áttelepül Nagy-Britanniába. A The Sun címû brit bulvárlap saját állítása szerint megvette Anapkát és az elõírt vesztegzár lejárta után be akarja vitetni a szigetországba a négylábút.

Az egyik dél-oroszországi strandon végrehajtott ejtõernyõs akció világszerte felháborította az állatvédõket. Egy reklámakció szervezõi motorcsónakkal húzták fel a magasba az ejtõernyõs szamarat, majd egy fél órán át keringették az Azovi-tenger partján fekvõ strand felett. Ezzel akartak hírverést csapni motorcsónakos ejtõernyõzéssel (parasailing) foglalkozó vállalkozásuknak.

A landoló szamár kétségbeesetten üvöltött a félelemtõl, majd a parttól néhány méterre a vízbe pottyant. Alig volt benne élet, amikor sikerült kihúzni a fövenyre - mondta akkor a krasznodari rendõrség szóvivõje. A laza orosz állatvédelmi törvények miatt a férfiak büntetés nélkül megúszták az állatkínzást.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra