2024.04.19. - Emma

Ganxsta Zolee felesége a gyerekes anyukák rémálma - argentin dog fajtamentõk

Zana Mónikával egy kutyapanzióban találkoztunk, ahol az Argentin Dog Fajtamentõk gazdira váró kutyái vannak elszállásolva. Monci mesélt határtalan állatszeretetérõl, fura szokásairól és az emberek félelmeirõl kutyáival szemben. Ugyanis párjával, Ganxsta Zoleeval két argentin dogot is tartanak, pedig közös gyermekük még nincs három éves. Emellett a rapper felesége megosztja velünk gondolatait a kutyatámadásokról.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Ganxsta Zolee feleségétõl szinte rettegnek a hatalmas kutyák láttán és megrökönyödnek a kisgyermekes anyukák. "Szerintem én általában a kismamák és a gyerekes anyukák rémálma vagyok. Nagyon fontos szocializáció szempontjából a gyerekeknek a kutya. Teljesen másként viszonyulnak a környezetükhöz, hogyha van mellettük kutya. Ezt nagyon sokszor látom." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Ganxstáné.

"A kutyatámadásokról én azt szoktam mondani, hogy a kutya az soha nem hibás. Mindig az ember okozza a kutyának azt, amiért a kutya támad. Nagyon nagyfokú felelõsség egy kutya, fõleg ha van mellette egy gyerek is. Nálunk az alapszabály, hogy bármennyire is bízom a kutyáimban, soha nem hagyom egyedül a gyerekemet velük." - mesélte a tabutv.hu riporterének a rapper felesége.

Tabu TV, Zolee
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra