2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kóbormacskamentes olimpiai építkezés

London - Hosszú hónapok után sikerült befogni az utolsó kóbormacskát is a 2012-es londoni olimpia építkezésének helyszínén.

Egy jótékonysági szervezet 186 macskát fogott be e kelet-londoni Stratfordban lévõ építkezési területen, de az utolsó, Blackjack névre hallgató cicust hónapokig hajkurászták. A múlt héten azonban egy hatalmas tál csirkehússal a kandúrt sikerült lépre csalni.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az olimpiai építkezésekért felelõs Londoni Fejlesztési Ügynökség az után engedte be a Celia Hammond Állatvédõ Szervezet munkatársait a területre a macskák begyûjtésére, hogy múlt év júliusában segítettek az építkezésen talált egy alomnyi kismacskának gazdát találni. Májusban, amikor az építkezési munkálatok gõzerõvel megindultak, le kellett vonulniuk a területrõl, ám egy munkás késõbb jelezte, hogy látta Blackjacket arra kóborolni. - "Amikor májusban elvonultunk, nem hittem, hogy a kandúr még életben van. Ám most igen jó állapotban találtuk, és bár teljesen vad volt, amikor befogtuk, már egy kicsit megnyugodott" - mondta a BBC-nek Celia Hammond, az állatvédõ szervezet alapítója.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra