2024.03.29. - Auguszta

Sátánista szeánszokra áldozzák fel az állatokat

Sátánista szeánszokra áldozzák fel az állatokat
Sátánista szeánszokra áldozzák fel az állatokatSátánista szeánszokra keresnek feláldozható fekete vagy fehér macskákat brutális állatkínzók. Állatvédő szervezetek közös nyilatkozatban figyelmeztetnek: senki se adjon örökbe fekete vagy fehér cicát halloween, halottak napja és mindenszentek környékén, mert előfordulhat, hogy sátánisták rituálisan feláldozzák az állatokat. – Főleg a kölyköket vagy a nagyon nagy testűeket keresik – állítja Zachariás Ágnes solti állatmentő, akinek van már rossz tapasztalata: tavaly a település határában bukkantak sátánista horrortanyára, egy kutya tetemével.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Nyomravezetői díjat tűztek ki a tettes felkutatására. Kézre is került, tíz hónap börtönt kapott. 2010-ben a kecskeméti Szentháromság temetőben áldoztak fel rituálisan egy macskát. Átvágták a torkát, vérét kifolyatták, a tetemére gyertyát helyeztek.

– A fekete macska kultusza az ókori Egyiptomból ered, ő őrizte ugyanis az alvilág kapuját. Manapság a sátánisták kedvelt jelképe. A véráldozat több okból történhet: ha csak a vérét folyatják ki, azzal „szentesítenek” valamit. Ha meg is isszák, akkor az a halhatatlanságot jelképezi számukra, mivel a macskának úgymond kilenc élete van. Éppen ezért elképzelésük szerint ha valakire így tesznek átkot, akkor az kilenc generáción át a családján marad - mondta a jósnő, Mystic.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra