2024.04.19. - Emma

Különleges barátság az apró tacskó és a sérült oroszlán között

Különleges barátság az apró tacskó és a sérült oroszlán között
Különleges barátság az apró tacskó és a sérült oroszlán közöttKülönleges barátság szövődött a sérült oroszlán, Bonedigger és a Milo névre hallgató rövidszőrű tacskó között egy amerikai állatkertben. Az egzotikus állatoknak fenntartott oklahomai parkban él a kis dakszli és hatalmas barátja immáron öt éve. Barátságuk még a nagymacska kölyökkoráig nyúlik vissza. A hímoroszlán, Bonedigger olyan betegséggel született, amely enyhe mértékben ugyan, de korlátozza a mozgásában. Gondozója egyébként a kétszeresen amputált lábú John Reinke, aki egy rosszul sikerült bungee jumping kaland következtében veszítette el térdtől mindkét lábát.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Milo, amikor megérezte, hogy az oroszlánnak problémái vannak a járással, két társával együtt azonnal a segítségére, védelmére és vigasztalására sietett. Az állatok azóta is harmóniában élnek egymással, nemcsak a kifutót osztják meg egymással, de még az ebédjüket is.

-A barátság, ami az öt kilós tacsi és a 225 kilós oroszlán között alakult ki, az egyik legkülönlegesebb, amit valaha is láttam. –állítja gondozójuk, Reinke.

–Milo igyekszik Bonedigger bömbölését utánozni, amikor az a park többi oroszlánjával kommunikál. De az oroszlán is úgy viselkedik, mint egy kutya, ha hosszabb ideje nem látott, akkor odarohan, és megpróbál felugrálni rám.

E szép barátság története is azt példázza, hogy a kutyák és a macskák között is létezhet harmonikus kapcsolat.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra