2024.03.29. - Auguszta

Radics Gigi segíti az állatok megmentését

Radics Gigi segíti az állatok megmentését
Radics Gigi segíti az állatok megmentésétA Kari.hu - Karitatív Bevásárlótér - vásárlói úgy segíthetik az állatok megmentését, hogy az nekik semmibe sem kerül. A vásárlási forgalom 1%-át a Vásárlók által kiválasztott közhasznú szervezet kapja meg. A kilencvenes évek óta működő Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő munkájának támogatása fontos és nélkülözhetetlen. Minél több az egyesület bevétele, annál több anyagi ráfordítást tudunk állatmentő és környezetvédelmi tevékenységünkre fordítani. A Kari.hu jószolgálati nagykövete Radics Gigi, a sztárral való együttműködés már önmagában nagy megtiszteltetés.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A fotózáson utcáról megmentett - gazdit kereső - kutyusok is szerepet kaptak :)

TUDNIVALÓK AZ ADOMÁNYOZÁSRÓL

A Kari.hu oldal neve a KARITATÍV szó játékos rövidítéséből ered.

Karácsonykor mindannyiunk szívében előtérbe kerül az ajándékozás és örömokozás gondolata, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet azokra is, akiknek a sorsa nehezebb az átlagnál, és akik önmagukért nem tudnak kiáltani. Ilyenek az állami gondozásban nevelkedő gyermekek és a hajléktalanok, mások az állatok sorsát viselik a szívükön. Közhasznú szervezeteink megválasztásánál igyekeztünk a lehető legkörültekintőbben eljárni, azaz csak olyan alapítvánnyal és egyesülettel kötünk szerződést, akiknek tagjait, tevékenységét jól ismerjük, ajánljuk, akik megbízhatóan és tiszta lelkiismerettel, nemritkán erejükön felül küzdenek az általuk segített emberekért és állatokért.

Ha már kiválasztottad, mit szeretnél megvásárolni, hívunk, hogy vedd meg a kari.hu oldalon keresztül, így a vételár 1%-ának kedvezményezettjéről szabadon rendelkezhetsz: melyik alapítványnak utalja át kereskedő Partnercégünk. Az utalások ellenőrzését személyesen intézzük, és havonta jelentkezni fogunk egy Beszámolóval, hogy konkrétan kinek és hogyan segítettek a beérkezett adományok.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra