2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kutyakarácsony az Állatok megmentéséért

Kutyakarácsony az Állatok megmentéséért
Kutyakarácsony az Állatok megmentéséértKutyakarácsony: idén is segítsük az állatok megmentését! Az évente nyolcszáz állat megmentésében részt vállaló Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi munkáját segíti a Kutyakarácsony.hu jótékonysági támogatói program. Kutyaház, itató - etető tál, jó minőségű állateledel beszerzése a cél, illetve az, hogy az egyesület az állatmentő munkája során felmerülő állatorvosi és fenntartási költségeket megfelelő módon fedezni tudja. Az egész éves jótékony tevékenységhez a legapróbb segítséget is hálás köszönettel fogadja az állatvédő egyesület.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Megfagyni ne hagyjuk...
Az Orpheus Állatvédő Egyesület naponta kap segélyhívásokat utcai, bajban lévő kutyák és cicák megmentése érdekében. Évente százezernél több az utcára kikerülő - kóbor állatok száma. Sajnos nagyon sok házi kedvencként indult és utcára került kutya és macska legyengülve, sérülten pusztul el. Sok házi kedvenc a tartási helyen van az életre alkalmatlan körülmények között. Gyakori a fagyás, a kiszáradás. Az állatvédő egyesület az állatmentő munkája mellett a felelős állattartást segítő szemléletformálása is nagy hangsúlyt fektet. Az állatok megmentése csak együttműködve valósítható meg.

Az állatmentés támogatásával segítsen!
A 13600 -as Adhat Vonal felhívása után a 99 -es melléket megadva azonnal segítheti 250 Ft felajánlással az állatok megmentését. Az Orpheus Állatvédő Egyesület hivatalos 11735005-20489094 (OTP) számlaszámán vagy az info@zug.hu paypal számlaszámán is fogadni tudja az állatok mentéséhez (gyógyítás és mentés költségeihez) a segítséget. Egy jó kutyaház, itató-etető tál, pamut rongy, kutya és cica eledel, működő fűtőtest nagyban segíti az állatok megmentését, az eszközök - tárgyak felajánlása is óriási segítség.

Gazdit keresnek a megmentett kutyusok és cicusok
Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi központjában utcára kidobált / megunt állatok tucatjai keresik menedéküket, szerető gazdáikat, végső örökbefogadóikat! A www.ebangyal.hu gazdikeresőben, illetve a 06-20/360-98-46-os telefonszámon elérhetők az állatvédők, és informálódni lehet a négylábú védencekről, az örökbefogadásról. Az állatok tartása komoly felelősség, így megfontolt döntés után javasolt az állatok örökbefogadás.




Állatmentés segítése, az állatmenhely támogatása

Ha szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Kiskutya, nagykutya, keverék kutya nálunk mind - mind védelmet kap. Figyelmeddel is sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). A kutyusokat - cicusokat a felelőtlen állattartók sok esetben felelőtlenül engedik szaporodni, ami a kóbor állatok képződését nagyban segíti. A gazdátlan állatok sorsának jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, a felajánlott adó 1%-ól, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatotthon támogatása, az állatmenhely segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket.

Segítséged, egész éves figyelmed, támogatásod, adó 1% felajánlásod a megmentett kutyák és cicusok nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük szépen!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra