2024.03.29. - Auguszta

Kutyák az utazótáskában és a vonatsínekre dobálva

Kutyák az utazótáskában és a vonatsínekre dobálva
Szeged belvárosában, egy tömbház udvarában állatbarátok arra lettek figyelmesek, hogy a földre ledobott és becipzározott utazótáska mozog. Kinyitották, amikor is két bezárt kutyakölyök bukkant elõ belõle. Ugyanebben az idõben az Orpheus Állatvédõ Egyesület segélytelefonján négy hasonló kölyökkutyát a Belvárosi temetõ Bajai úti részérõl jelentettek, a vonatsínekhez dobta a szerencsétleneket egy ismeretlen elkövetõ. Nem kizárt, hogy a terhet jelentõ kölyökkutyákat az állatkínzó egyszerûen szétszórt a városban.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Õk és további sok - sok kutyus a www.ebangyal.hu oldalon keresi végsõ menedékét egy szeretõ örökbefogadó gazdi személyében.

Sokan engedik szaporodni házi kedvenceiket, emiatt sokkal több kutya és macska születik, mint amennyit felelõs gazdák igényelnek... megelõzéssel csökkenteni lehetne az állatkínzásos bûncselekmények számát. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület jelmondata, hogy "Annak a kóbor állatnak a legjobb, amelyik meg sem születik!". Sokan nem tudják, hogy háziasított emlõsállatot elhagyni, kitenni bûncselekmény, amiért börtönbüntetést is lehet kapni. A rendõrségi feljelentés állatkínzás gyanújában megtörtént.


Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebangyal - Állatok mentése és Gazdikeresõ
www.sinter.hu - SintértNE! Állatvédelmi Program

Adó 1%: 18464654-1-06

Támogassa az állatok megmentését!
Számlaszám: OTP. 11735005-20489094


Fogadjon örökbe egy megmentõre váró négylábút!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra