2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013

Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013
Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013Az Orpheus Állatvédő Egyesület által meghirdetett plakátpályázat célja a környezettudatos magatartás, a felelős gondolkodás, a tudatos vásárlás népszerűsítése volt. Az állatbarát plakátpályázatra az egész ország területéről és a környező országok magyar lakta településeiről összesen 2814 pályamű érkezett be. Az érdeklődés nagysága is jól mutatja, hogy a fiatalok fogékonyak a környezetük kapcsán a pozitív szellemben való gondolkodásra és cselekvésre is, hiszen a problémák ismeretén túl azok megoldását is tartalmazta a plakáttervek legtöbbje.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

MÁSODIK Forduló!!!
A beérkezett 2814 pályaműből kiválogattuk a 300 legjobbnak ítélt munkát. A facebook oldalunkon 2013. május 20 - 2013. június 20 között látogatói szavazásra bocsátjuk a munkákat. A második fordulóban a három legtöbb látogatói szavazatot kapott pályamű különdíjat kap!

Osztálytársatokat, barátaitokat, családtagjaitokat is buzdítsátok SZAVAZÁSRA!


A díjazottak 14 év alatti kategóriában
1. helyezett: Molnár Kitti (Lenti), a plakát címe: "Állat-tüntetés"
Nyereménye: Oklevél, ütés és vízálló digitális fényképezőgép
pályázat

2. helyezett: Péch Klaudia (Győr), a plakát címe: "Mivel érdemeltük ki?"
Nyereménye: Oklevél, nyári táborozás, mp3 lejátszó
pályázat

3. helyezett: Lukács Flóra (Igrici), a plakát címe: "Fuldokló ég"
Nyereménye: Oklevél, nyári táborozás
pályázat

A díjazottak 14 év feletti kategóriában
1. helyezett: Botta-Dukát Bettina (Doboz), a plakát címe: "Tegyünk az állatkísérletek ellen!"
Nyereménye: Oklevél, TáblaPC (16Gb)
pályázat

2. helyezett: Biczó Marianna (Kaposvár), a plakát címe: "Képzeld magad a helyébe"
Nyereménye: Oklevél, nyári táborozás, mp3 lejátszó
pályázat

3. helyezett: Tóth Eszter (Tápiószentmárton), a plakát címe: "Egy bunda, hány élet?"
Nyereménye: Oklevél, nyári táborozás
pályázat

A díjazottaknak GRATULÁLUNK!

A pályázati program kiírása: [a pályázat lezárult!]

Az Orpheus Állatvédõ Egyesület plakátpályázatot hirdet, melynek célja, hogy az ifjúság körében a környezettudatosság és a felelõs állattartás fontosságát népszerûsítse. A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a hobbicélú vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a világ állatvédelmi problémái, egyéb témakör. A pályamû készülhet A4 / A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.

A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetõségét, a pályamû címét. A 14 év alattiak a gyermek, a 14 év felettiek a fiatal / felnõtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.

Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje 2013. február 05.

A szakmai zsûri által legjobbnak ítélt alkotások készítõi értékes díjakat kapnak (pl. aki iskolán keresztül küldi be alkotását, az osztálya kirándulásához kap támogatást, de a díjak között szerepel pl. tábla pc, rajzfelszerelés, laptop, sportfelszerelések, vásárlási utalványok, egyebek).

Beküldési cím:
Orpheus Állatvédõ Egyesület "plakátpályázat 2012/2013", 6701 Szeged, P.F.: 929.
(a pályamû kötelezõ melléklete egy, a pályázatot beküldõ nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, közepes méretû válaszboríték)

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu oldalon kerül ismertetésre.

Alkotásra Fel!

Fontos:
A legsikeresebb alkotók mûveibõl nyomdailag plakát kiadvány készülhet. Egy alkotó maximum egy pályamunkát adhat be, de egy borítékba beküldhetõ több induló mûve is. A pályázatot meghirdetõ a nem nyertes pályamûveket nem õrzi meg és nem küldi vissza. Az alkotó (és képviselõje) tudomásul veszi, hogy a pályázatot meghirdetõ honoráriumot, szerzõi jogdíjat, kártérítést semmilyen formában nem fizet, a pályázati kiírás kapcsán átélt mindennemû valós/vélt sérelem kapcsán a bírósági eljárás, per kizárt.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra