2024.04.25. - Márk

A Dugonics térre lovasok érkeztek - lóháton az állatok védelméért

A Dugonics térre lovasok érkeztek - lóháton az állatok védelméért
Lóbarátok gyûltek össze az állatok védelmében

Az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szeged, Dugonics téri Kutyakarácsony programhelyszínét 2011. december 22-én (csütörtökön) délután egy órakor az Újszentiváni Happyriders Lovasiskola növendékeinek köszönhetõen lovasok és lovaik töltötték meg. A gazdátlan állatok helyzetét segítõ és a felelõs állattartás népszerûsítése érdekében szervezett rendezvényre az lóbarátok tápadományt vittek a gazdátlan kutyák-és cicák védelmében.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A lovasiskola lovastúrája Újszentivánról már délelõtt elindult, és délután egykor látványos keretek között lóháton (rendõrségi kísérettel) ügettek be Szeged belvárosába. A lóbarátok a lovasiskolának köszönhetõen a lovakat közelrõl simogathatták, illetve sok érdeklõdõ volt a lovaglás és az állatvédelem kapcsán is.

A hagyományteremtõ céllal mûködtetett www.kutyakaracsony.hu környezetvédelmi rendezvénysorozat több tucatnyi itató-etetõ tállal, kutyaházzal, pokróccal, állateledellel segítette az állatvédelmi feladatokat, az utcára kidobált állatok humánus kezelését, az állatok mentését.

A program videója: VTV Szeged

Happyriders Lovas Club: www.happyriders.net

Animal Police: www.animalpolice.hu




Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra