2024.04.19. - Emma

Gazdát szereztünk az utcára dobált kutyakölykök és anyjuk számára!

Gazdát szereztünk az utcára dobált kutyakölykök és anyjuk számára!
Hiába három év letöltendõ börtönnel büntethetõ bûncselekmény az állatok kínzása, egyesek fittyet hánynak a törvényekre, és állatokkal kegyetlenkednek. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület küzdelme sokszor szélmalomharcnak tûnik, hiszen a felelõtlen állatkínzók többen vannak… A minap egy aprócska anyakutyát és fél tucat kutyakölyköt dobott ki egy lelketlen állatkínzó az egyik panelházas negyed házai közé.

Mivel szemtanú feltehetõen nem volt, a kiérkezõ rendõrök sem tudtak érdemben csinálni semmit.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az Orpheus Állatvédõ Egyesület szakemberei az állatokat összeszedték, bolhátlanítás, féregtelenítés, a kötelezõ oltások után megpróbálnak szeretõ gazdit keresni a jobb sorsra érdemes kutyáknak.

Sok állattartó a tulajdonában lévõ állatokat tudatosan vagy tudatlanul (ingyen vagy feketézési céllal) szaporítja. A felelõtlen tartásból senkinek sem kellõ (a túlszaporítás miatt eladhatatlan), teljesen feleslegesen megszületõ, utcára kerülõ kóbor állatok tízezrei képzõdnek évente. Az állatvédõk egyre többen tudják, hogy annak a kóbor állatnak a legjobb, amely meg sem születik. A tavaszi ivarzási idõben egy kis odafigyeléssel megelõzhetõ lenne a kóborrá váló állatok óriási száma…

Az állatokat gazdihoz juttattuk! Sajnos SOK TOVÁBBI kis-kedvenc vár még szeretõ gazdira! Bõvebb felvilágosítást a www.ebrendeszet.zug.hu webcímen, vagy a 06/20/360-98-46-os telefonszámon kaphatnak az érdeklõdõk!

Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebrendészet - Szeged és környéke (TOVÁBBI ÁLLATOK KÉPEIÉRT KLIKK IDE!)
www.ebrendeszet.hu - Országos Állatvédelmi Adatbank

Adó 1%: 18464654-1-06

Támogasd az állatvédelmet: OTP. 11735005-20489094


Fogadjon örökbe egy megmentõre váró négylábút!







Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra