2024.04.19. - Emma

Temetõi horror: rituálisan végeztek ki egy macskát

Temetõi horror: rituálisan végeztek ki egy macskát
Kecskemét - Brutálisan megkínzott macskatetemet találtak hétfõn reggel Kecskeméten a Szentháromság temetõ volt halottasházában. Szombaton valószínûleg egy rituális szeánszot tartottak itt, annak vált áldozatává a négylábú.

A nyomok alapján a macska torkát a helyszínen elvágták, majd az állatot a földön elõre megrajzolt körökön húzták végig. Emellett gyertya, füstölõ maradványa, eltört fakereszt és a földön található szabályos rajzok is bizonyítják, hogy mennyire felkészült volt az elkövetõ vagy az elkövetõi csoport.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A macska tetemét a temetõi gondnok találta meg és õ hívta ki a rendõrséget, az elpusztult állatot az állatvédõk munkatársai szállították el a helyszínrõl.

"Állatkínzás bûncselekmény gyanújával rendeltünk el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Szentháromság temetõ elhagyatott, romos halottasházában egy macskát ölt meg, pusztított el egy eddig ismeretlen személy. A nyomozás tárgya lesz, hogy kiderítsük, egy valaki követte el a bûncselekményt, vagy esetleg többen voltak jelen a helyszínen" - nyilatkozta Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje a delmagyar.hu-nak.

Az elkövetõ vagy elkövetõk személyéhez talán közelebb visz az a szöveg, amelyet krétával írtak fel a helyszínen egy régi bútorlapra: "Ti akik Isten vak birkái vagytok, ne háborgassátok a Sátán és Démonnagyurak felszentelt helyét".

"A mi feladatunk az elpusztult állatok elszállítása, azonban a temetõben talált jószág nem csak egy egyszerû gázolás áldozata. A tetem egy eltört fakereszt mellett feküdt, a torkát elvágták, körülötte a földön hieroglifaszerû szöveg volt olvasható".

"Ez a szörnyûség nem megmagyarázható. Két lehetõséget tudok elképzelni, a tettesek vagy nagyon sok filmet néztek, vagy nagyon is tudatos jelentéssel bírt cselekményük, egy vallási szertartásról lehetett szó. Merem remélni, hogy a borzalmas kivégzés ügyében a rendõrségi vizsgálat eredményre vezet, és nem elfelejtett aktaként tûnik el a süllyesztõben két hónap múlva. Már csak azért is, mert ha rituális szeánszról volt szó, az elkövetõk könnyen visszatérhetnek a helyszínre" - tette hozzá a szóvivõ.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra