2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Elképesztõ luxusházak kis kedvenceinknek

Elképesztõ luxusházak kis kedvenceinknek
A Best friend’s Home nevû kutyaházak gyártásával foglalkozó, német cég elképesztõ kollekcióval állt elõ. Céljuk, hogy azok számára nyújtsanak különleges megoldást kedvenceik kerti tartására, akik a luxust és az eleganciát tartják szem elõtt.

A cég túllépve a „klasszikus vonalvezetésû”, fa kutyaházakon, olyan mini épületeket tervezett és kivitelezett, melyek a megszólalásig hasonlítanak a luxusvillákra. Ezek a kicsiny épületek nemcsak komfortosak, elegánsak, de jól mutatnak a kertben is.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Természetesen, ahogy az építészetben itt is különbözõ stílusok igényelhetõk, így egy neoklasszicista lakóházhoz hasonló karakterû kutyaház választható, és az is megtalálja a kedvére való „vackot”, aki a vidékies svéd designt, vagy a modern, sallangmentes, minimalista megoldásokat keresi.

Minden extremitás legnagyobbika talán a Tündérmese fantázianevû kutyaól, amely Barbie rózsás színvilágában megálmodott kastély, tornyocskával, koronával. A kutyaházak természetesen a legjobb minõségû fából, vízlepergetõ festékkel kezelt kézzel gyártott darabok.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra