2024.04.19. - Emma

Sírva ölelte magához elveszettnek hitt kutyusát a kisfiú

Sírva ölelte magához elveszettnek hitt kutyusát a kisfiú
Sírva ölelte magához elveszettnek hitt kutyusát a kisfiúEgy texasi anyuka videót készített azokról a megható pillanatokról amikor kisfia végre viszontlátta a hetekkel korábban eltűnt kutyáját. Paula Williams és a kisfia, Khane hetekig kereste az eltűnt kutyát, ám minden erőfeszítésük ellenére sem találták, és egy hónap múlva már kezdték feladni a reményt, hogy előkerül szeretett kutyusuk. Paula azonban megtudta, hogy Kase nevű kutyájukat egy közelben élő család megtalálta és befogadta. Természetesen azonnal felkereste a családot, akik elmesélték Paulának, hogy az út szélén látták meg a magányosan csatangoló kutyát és mivel megsajnálták hazavitték magukkal és gondját viselték, addig amíg gazdája rá nem talált.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Khane erről mit sem tudott, mivel az anyukája szerette volna meglepni a kisfiút, aki nagyon kötődik a a kutyához. Amikor Paula hazaért a kutyával, szólt a fiának, hogy menjen oda az autóhoz, mert meglepetés várja.

Amikor kisfiú közelebb ért az autóhoz először nem is akart hinni szemének, majd könnyekben tört ki annyira boldog volt amikor rájött, hogy előkerült a szeretett kutyája. El is mondta az elcsatangolt kutyájának, hogy mennyire hiányzott neki. A megható találkozást az édesanya meg is örökítette és a videót feltöltötte egy elveszett és megtalált állatokkal foglalkozó Facebook-oldalra, ahonnan villámgyorsan terjedni kezdett. A rövidke, de annál szívmelengetőbb videót már közel 4 millióan látták és örültek együtt a kisfiúval.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra