2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Egy éve hunyt el a gazdája, de a kutyus még mindig a kórház előtt várja

Egy éve hunyt el a gazdája, de a kutyus még mindig a kórház előtt várja
Egy éve hunyt el a gazdája, de a kutyus még mindig a kórház előtt várjaA tacskó keverék kutya már több, mint egy éve várja a gazdáját egy novoszibirszki kórház előtt. Masha gazdája sajnos már hosszú hónapokkal ezelőtt meghalt a kórházban. De a kutya azóta is ott várja hűségesen az épület előtt. „Azt szeretnénk, ha valakinek megesne rajta a szíve és hazavinné őt” – mondta a novoszibirszki kórház vezetője. Az igazgató azt is elárulta, hogy ők adták a Masha nevet a kutyának, akik már több, mint egy éve el nem mozdul a kórház mellől. „Sajnos Masha gazdája nem sokkal később meghalt, így a kutya hiába várja, soha többet nem jöhet érte” – közölte az igazgató.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Arról is beszélt, hogy a szomorú szemű tacskót a betegek és a hozzátartozók is nagyon megszerették. „Pokrócokat, élelmet hoznak neki, de Masha egyelőre senkit sem fogadott annyira bizalmába, hogy hazamenjen vele.


„Nem sokkal ezelőtt az egyik nővérünk próbálta őt magához venni. Hazavitte, megetette, de másnap hajnali háromra Masha már újra a kórház bejárata előtt üldögélt. Nehéz szívvel mondom, de úgy látom, ez a kutya már soha nem megy el innen” – mondta az igazgató


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra