2024.04.18. - Andrea, Ilma

Csodával határos módon élte túl a balesetet a kutyus: lezuhant egy hídról, majd majdnem elgázolták

Csodával határos módon élte túl a balesetet a kutyus: lezuhant egy hídról, majd majdnem elgázolták
Csodával határos módon élte túl a balesetet a kutyus: lezuhant egy hídról, majd majdnem elgázoltákCsodával határos módon maradt életben egy pitbull, aki először lezuhant egy hídról, majd kis híján elgázolta egy kocsi Az állat életét az autósok mentették meg. Jelenleg egy adományokból fenntartott állatklinikán van az a pitbull, amelyik brutális balesetet élt túl New Yorkban. Az állat először leesett egy forgalmas autópálya felett átívelő hídon, 10 métert zuhant. Ezt követően a száguldó járművek között sikerült az út szélére vonszolnia magát, mire néhány autós megállt, hogy segítsen rajta. A kutyát azonnal állatorvoshoz szállították, a doktor szerint is szinte hihetetlen, hogy az eb túlélte a balesetet.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

– Különösen kedves kutya, nagyon szeretjük. Szerencsés is, hiszen megúszta a csonttörést, így biztosan felépül majd. A gazdáját is sikerült megtalálnunk, aki napokon keresztül kétségbeesetten kereste – nyilatkozta az állatorvos.

A kutya ügyében a rendőrség nyomozást indított, hiszen egyelőre nem tisztázott, hogyan esett le az állat a hídról. A rendőrök nem tartják kizártnak, hogy valaki ledobta a kutyát az autók közé.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra