2024.04.19. - Emma

A kóbor kutyus segített a mentőcsoportnak kimenteni a kutyakölyköket a csatornából

A kóbor kutyus segített a mentőcsoportnak kimenteni a kutyakölyköket a csatornából
A kóbor kutyus segített a mentőcsoportnak kimenteni a kutyakölyköket a csatornábólNem mindennapi mentőakciónak lehettek szemtanúi a törökországi Muğla városának lakói. Erhan Erol, a tengerparti város egyik állandó lakója értesítette a tűzoltókat, hogy kutyakölykökre lelt, akik egy vízelvezető csatornába szorulva nyüszítettek. A népszerű turistaközpont, Bodrum közelében található tengerparton a bajba jutott ebeket a fulladás veszélye fenyegette. A kiérkező tűzoltóknak sikerült elzárniuk a csatornát az emelkedő tengerszinttől, de mint megrémülve tapasztalták, a kanális túl szűk volt ahhoz, hogy a kutyákhoz férjenek.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az egyik lánglovag azonban észrevette, hogy a kölykök anyja, egyik kimentett kicsinyét szoptatja egy közeli épület terasza alatt. Füttyentett neki és megpróbálta rávenni, hogy segítsen a többi kölyköt is kiszabadítani.

A bátor anyuka megértette a feladatot és a mentőcsapattal együttműködve a bámészkodók vastapsától kísérve kimenekítette összes kölyköt. Az egy órán át tartó akciót az egyik helyi lakos így kommentálta: "Erről szól az anyaság".



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra