2024.04.16. - Csongor

Kézből eteti tigriseit és akár be is fekszik közéjük az 57 éves asszony

Kézből eteti tigriseit és akár be is fekszik közéjük az 57 éves asszony
Kézből eteti tigriseit és akár be is fekszik közéjük az 57 éves asszonyAz 57 éves asszony minden áldott nap kézből eteti kedvenceit, és ha olyan kedve van, közéjük is fekszik. Miközben mások hintaágyat, veteményeskertet és legfeljebb kutyát vagy macskát tartanak a kertjükben, az 57 éves Janice Haley több mint tíz éve valami egészen mást gondolt ki, amikor otthagyta jól fizető irodai asszisztens állását. Az asszony szeretett volna minél több időt tölteni kedvenceivel a szabadban, ezért mondott fel. Akkor még nem tudta, hogy néhány hónap múlva fenekestül felfordul az élete.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Nem sokkal ezután ugyanis az újságban kiszúrt egy tanfolyamot, ahol tigrisidomárokat képeztek. Jelentkezett, mert ki akarta próbálni magát, ám az egyszeri kalandból életre szóló élmény lett. Az asszony azonnal beleszeretett a nagymacskákba, és addig-addig próbálkozott, míg nem örökbefogadott egy kölyköt, Chuffert. 2002-ben pedig újabb taggal bővült a család, amikor magányosnak hitt első tigrise mellé megvásárolta Jandát is.


Janice azóta szinte minden létező idejét a nagymacskákkal tölti: kézből eteti őket, és ha olyan kedve van, közéjük is fekszik. Mint mondja vadállat kedvencei a nevelésnek köszönhetően soha egy pillanatra sem jelentettek rá veszélyt: „Pont olyanok, mint a cicák. A nagyra nőtt cicák”.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra