2024.03.29. - Auguszta

24 éves lett a világ legidősebb cicája

24 éves lett a világ legidősebb cicája
24 éves lett a világ legidősebb cicájaA Poppy nevű cirmos 1990-ben született, és ennyi év után is nagy rajongója a kebabnak és a csirkefalatoknak is. Habár egerekre már régóta nem vadászik, és mostanában valahogy a szőre se olyan selymes, mint egykor, a 24 éves Poppy ennek ellenére jó egészségnek örvend. A szomszédságban rendszeresen kérdezgetik is gazdáját,a 43 éves Jacqui Westet, mit csinál cicájával, hogy ilyen sokáig él? „Nem sokat. Úgy hiszem a titok nyitja az egészséges diéta, a sok szeretet és a testmozgás” - válaszolja ilyenkor a gazdi. Pont mint az embereknél ugye...
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Poppy egyébként a napokban beírta magát a halhatatlanok, egész pontosan a Guinness-rekordok nagykönyvébe is: a rekordokról döntő bizottság ugyanis meggyőződött a macska születését igazoló dokumentumok hitelességéről, és elismerte, hogy jelenleg valóban a 24 éves Poppy a világ legöregebb macskája.

Levelükben azt is közölték a gazdikkal, hogy kedvencük életkora 114 emberi évnek felel meg, ezzel pedig csak alig valamivel fiatalabb, mint a világ legidősebb embere,a 116 éves japán asszony, Misao Okawa.

A rekorder cirmos macskáról gazdija még annyit árult el, hogy bár vak és süket is, még most is sokat mozog, és mindennél jobban szereti a hasát. Gazdái elmondása szerint a legnagyobb kedvence a csirkefalatok, de nem veti meg a kebabot sem.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra