2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Baseballsztár lett a kutyakergető hős cicus

Baseballsztár lett a kutyakergető hős cicus
Baseballsztár lett a kutyakergető hős cicusA Tara névre hallgató állat május 13-án mentette meg négyéves gazdáját egy rátámadó kutyától. A gazdája megmentése révén sztárrá vált macska végezte el a nem hivatalos kezdődobást egy kedd esti amerikai baseball mérkőzésen. A Tara nevű állat a Bakersfield Blaze és a Lancaster JetHawks mérkőzésén a családfő ölében ülve "hajította" el a horgászzsinórra erősített labdát, míg a meccs igazi kezdődobását gazdája, a négyéves Jeremy végezte el. A bakersfieldi hőstettet a biztonsági kamerák rögzítették.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A videón az látható, amint a kocsifelhajtón bicikliző Jeremy Triantafilo lábát hirtelen megragadja egy kutya és lerántja őt a kerékpárról. Másodperceken belül azonban Tara is feltűnik a színen, és ráveti magát a kutyára, elkergetve azt a lehajtóról, majd egy nő érkezik a gyerek segítségére. Jeremy bal lábát tíz öltéssel kellett összevarrni.

A megszerkesztett videót a kisfiú édesapja, Roger Triantafilo töltötte fel az internetre, hogy megmutassa családtagjainak és barátaiknak, ám sohasem gondolta volna, hogy a kisfilm ekkora figyelmet fog kapni.

Tara egy este hazáig követte a parkból a Triantafilo házaspárt, mire a család úgy döntött, hogy befogadja a macskát, amelyet a hőstette óta valósággal elhalmoznak a szeretetükkel.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra