2024.03.29. - Auguszta

Nem hajlandó visszaköltözni a házból az istállóba a félős ló

Nem hajlandó visszaköltözni a házból az istállóba a félős ló
Nem hajlandó visszaköltözni a házból az istállóba a félős lóTény, hogy a Nasar nevű ló nem igazán szereti sem az esőt, sem az erős szelet, de gazdái nem gondolták, hogy az ideiglenes menedéket az állat véglegesnek fogja tekinteni. A hároméves Nasar még decemberben kapott helyet az istálló helyett a család lakóházában, amikor Németországra lecsapott a Xaver hurrikán. A ló gazdája, Stephanie Arndt elmondta, hogy Nasar mindig is félt a viharban és az esőt sem szívleli különösebben, ezért engedték meg neki, hogy átmenetileg meghúzza magát a biztonságosabb házban.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Csakhogy az arab telivér a megoldást nem ideiglenesnek tekinti, és egyre természetesebbnek veszi, hogy a napjait az emberekkel együtt tölti.


Lassan két hónap elteltével kialakultak Nasar szokásai is, például rájött, hogy imádja a zselés cukorkát, a gyümölcslét, és előszeretettel hallgatja gazdasszonya zongorajátékát. A nő azonban most már szeretné visszakapni az otthonát, így azt mondta, nem számít, mennyi ideig tart, de minden este igyekszik "kitoloncolni" az istállóba a méretes háziállatot - ami ellen természetesen az érintett igen erősen tiltakozik.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra