2024.04.19. - Emma

Brutális állatkínzás Hódmezővásárhelyen - durva fotók!

Brutális állatkínzás Hódmezővásárhelyen - durva fotók!
Brutális állatkínzás Hódmezővásárhelyen - durva fotók!Brutálisan megkínzott kutyát találtak a Dél-Alföldi Lovasudvar kerítéséhez bálamadzaggal kikötve Vásárhelyen. A szerencsétlen jószág pofáját szigetelőszalaggal ragasztották körbe, valószínűleg több napja lehetett így, mert a pofájának egy részén elhaltak a szövetek. Feltehetőleg életben marad, de sokat fog szenvedni, mire felépül. A szőre, a húsa is lejött a fél pofájáról. Csöpögött a vére. Valószínűleg már jó néhány napja rajta volt a szalag. Nem szűkölt, nagyon enervált állapotban volt – mesélte Gálné Bánfi Katalin, a lovasudvar tulajdonosa.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A megtaláló azonnal értesítette a rendőrséget, és a brutálisan megkínzott kutyát állatorvoshoz vitte. Katalin azt mondta, hetente többször dobálnak ki kutyákat a lovasudvarnál, de ilyen szörnyű állapotban lévő állattal még nem találkozott.

– Elhaltak a kutya pofájának egy részén a szövetek, kilátszott a csontja. Minden bizonnyal napokig nem evett, nem ivott, nem tudott a szigetelőszalag miatt, nagyon legyengült – mondta lapunknak Gyovai Tibor állatorvos. Ő látta el a kutya sérüléseit, varrta össze a sebet. Hozzátette: valószínűleg életben marad, de sokat fog szenvedni, mire felépül.

Állatkínzás megalapozott gyanúja miatt a rendőrség is nyomoz.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra