2024.03.29. - Auguszta

Kutya ápolja a lebénult macskát

Kutya ápolja a lebénult macskát
Kutya ápolja a lebénult macskátKutya és macska barátsága - kutya ápolja a lebénult macskát. Az alábbi példa bizonyítja, hogy igenis létezik feltétlen barátság kutya és macska között. Egy kiskutya ugyanis ádázul védelmezi cicabarátját, elválaszthatatlanok egymástól. Néhány héttel ezelőtt találtak rájuk a helyi állatvédők egy floridai autóút szélén. A cica, Ruth két hátsó lába nem mozog, de Idgie, a tacskó még a széltől is óvja a bajtársát. – Amikor meg akartuk menteni őket, és először Ruth felé közeledtünk, Idgie folyamatosan vadul ugatott és morgott ránk.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Azt nem tudjuk, hogy a cica két hátsó lába miért nem mozog, valószínűleg valami születési rendellenesség lehet. Nagyon furcsa a sztorijuk, mert mindkettőjüket viszonylag jó állapotban találtuk meg, valószínűleg valaki egyszerűen megunta őket – nyilatkozta az Orlando Sentinelnek Diane Gagliano, aki segített az állatok megmentésében.

A két jó barát azóta szerető otthonra lelt, a Project Paws állatvédő alapítvány vezetőjét, Jacqueline Borumot ugyanis annyira megindította Ruth és Idgie különleges kapcsolata, hogy mindkét négylábút magához vette.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra