2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Megszökött otthonról, majd lefutotta a félmaratont egy nyolcéves labrador

Megszökött otthonról, majd lefutotta a félmaratont egy nyolcéves labrador
Megszökött otthonról, majd lefutotta a félmaratont egy nyolcéves labradorA verseny előtti éjszaka szökött el otthonról, majd csatlakozott a futóversenyhez, és szinte az egészet távot lefutotta. A Boogie nevű nyolcéves labrador pár száz méterrel a startvonal után kapcsolódott be az amerikai Evansville városában rendezett futóversenybe, majd 2 óra 15 perc alatt teljesítette a félmaratoni távot, ráverve a mezőnyben futó emberek többségére. A gazdátlanul futó kutyát a célnál az állatvédelmi hatóság emberei vették magukhoz és telephelyükre vitték. Közben a helyi rendőrség az interneten kért segítséget a maratonfutó blöki gazdájának megtalálásához
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Gazdája nem is tudott a kutyáját övező felhajtásról, amikor megjelent, hogy hazavigye. „A kutyája internetes sztár lett, bizonyítékot kell mutatnia, hogy tényleg az Öné”. Elmondása szerint ezzel fogadták a telephelyen.

Boogie a gazdi elmondása szerint annyira kifárasztotta a futóverseny, hogy miután hazavitte, napokon át szinte semmi mást nem csinált, csak szundikált. A versenyfutó eb egyébként pár nappal a félmaraton teljesítése után kapta meg a táv teljesítéséért járó érmet.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra