2024.04.19. - Emma

Gyermekkórházban kezelik a magára hagyott kis gorillát

Gyermekkórházban kezelik a magára hagyott kis gorillát
Gyermekkórházban kezelik a magára hagyott kis gorillátA szülés után nem fogadta el édesanyja a gorilla- bébit, ezért most egy gyermekkórházban figyelik a fejlődését. Nneka korához képest fejletlen, de gondozói szerint erős kislány. A látogatók szeme láttára született meg az apró gorillabébi a San Francisco-i állatkertben július 17-én. Ám a történet nem várt fordulatot vett: a mama a szülés után magára hagyta a kis jövevényt. Mivel ilyenkor még óráról órára romolhat a kölyök állapota, a kis gorillát egy gyermekkórházba vitték. Itt pedig egy külön orvoscsapat alakult, hogy etessék és gondozzák a bébit, aki a Nneka nevet kapta pótszüleitől.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A mérések és megfigyelések szerint a kislány korához képest kicsit vézna, viszont erős és jó- kedvű. Mára már minden tárgy után kapálózik, amit csak meglát, sőt az orvosok kezét is gyakran elkapja. A gorillabébi minden figyelmet és gondoskodást megkap az orvosoktól, és szépen fejlődik.

– Ugyanolyan a szívhangja és a tüdeje, mint bármelyik más kisbabának, csak ez a bébi egy kicsit szőrösebb – nyilatkozta dr. V. Yao gyermekorvos.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra