2024.04.19. - Emma

Több mint 300 egzotikus állattal él együtt egy 16 éves brit fiú

Több mint 300 egzotikus állattal él együtt egy 16 éves brit fiú
Több mint 300 egzotikus állattal él együtt egy 16 éves brit fiúTöbb mint 300 egzotikus állattal él együtt a szobájában egy 16 éves brit fiú. Csupán tarantula pókból éppen egy tucatnyi veszi körbe, halálos mérgű skorpióból csak öt. Szinte mindenhová magával visz egy-egy állatot, kígyókkal néz tévét, illetve néha bevásárolni is elviszi őket. A szülei már kevésbé rajonganak ezekért az állatokért, de fiuk kedvéért félreteszik fenntartásaikat és támogatják őt. Az 52 éves apa elmondása szerint számára - eddig - a legemlékezetesebb az volt, amikor reggel a vécére ülve arra eszmélt, hogy párzó kígyók néznek vele farkasszemet.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

"Sokkal jobban szeretem az állatokat az embereknél" - mondta Liam Andrews.

Andrews általában nyaka köré tekeredett kígyókkal néz tévét, de előszeretettel viszi magával - sál helyett - legkedvesebb hüllőit bevásárlásra is. Állatseregletében bőven vannak gyíkok, békák, madarak is a 8 kígyó mellett.
"Szerencsére még egy állat sem szökött el. Nem hinném, hogy sok lány örülne a szobámban a pókok társaságának, ezért aztán nem is hozok fel sok lányt" - vallja a meglehetősen túlsúlyos fiú.

Szülei kevésbé állatimádók, de fenntartásaik ellenére támogatják fiuk kedvtelését. A szülők megéltek már ijesztő pillanatokat. Az 52 éves apa elmondása szerint számára - eddig - a legemlékezetesebb az volt, amikor reggel a vécére ülve arra eszmélt, hogy párzó kígyók néznek vele farkasszemet.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra