2024.04.23. - Béla

Krokodil támadt egy 6 éves fiúra

Krokodil támadt egy 6 éves fiúra
Krokodil támadt egy 6 éves fiúraHorrorfilmbe illő jelenetet élt át egy apa és 6 éves fia Floridában: egy krokodil támadt rá a gyerekre. Joseph Welch és fia, Joey egy kenu túrán vett részt, amikor a gyerek véletlenül kiesett a csónakból. A vízben éppen egy három méteres krokodil várakozott lesben. A ragadozó azonnal a gyerekre vetett magát, elkapta a jobb karját, és megpróbálta a víz alá rántani. Joey apja gondolkodás nélkül cselekedett, saját életét kockáztatva a vízbe ugrott, és addig ütötte, rúgta a vérszomjas krokodilt, amíg az el nem engedte a gyereket. Végül kisebb karcolásokkal megúszta a támadást.

adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Joseph Welch és fia, Joey egy kenu túrán vett részt, amikor a gyerek véletlenül kiesett a csónakból. A vízben éppen egy három méteres krokodil várakozott lesben.

„Velőtrázó sikolyt hallottam, és amikor oda néztem, láttam, hogy a fiam karja egy krokodil szájában van. Bepánikoltam, és gondolkodás nélkül cselekedtem. Azt felmértem, hogy nem szabad elkezdeni rángatni a fiam kezét, mert a végén letépi az állat. Ezért elkezdtem teljes erőmből ütni a fejét, és rúgni a hasát. Ekkor váratlanul elengedte a fiamat" – mesélte a kórházban egy tévés stábnak a bátor apa.

"Azt gondoltam, meg fogok halni" - mondta Joey, aki – apjának köszönhetően – szerencsére kisebb karcolásokkal és zúzódásokkal megúszta a támadást.

Az orvosok szerint valóságos csoda, hogy a ragadozó nem tépte le a gyerek karját.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra