2024.04.19. - Emma

Több mint száz követ nyelt le egy órás sétája alatt a kutya

Barney, a bolondos labrador egy tengerparti séta alatt tüntette el bendõjében a köveket. Életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta. A kalandot az eb fogai is eléggé megsínylették.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Barney egy gyönyörû gesztenyebarna labrador, aki a Wollard családdal lakik Nagy-Britanniában. A gazdi beszámolói szerint egész kiskorától kezdve különös élvezetet okozott neki a rágcsálás. Valami mindig volt a szájában, de õk sem gondolták volna, hogy imádott kedvencük káros szenvedélye egyszer életveszélyes helyzetet idéz elõ.

Egy ártatlan tengerparti sétának indult a kaland, ami aztán a mûtõasztalon végzõdött, Barney ugyanis pontosan 109 kisebb-nagyobb kavicsot falt fel a röpke egy órás kutyafuttatás közben. Ezen még a sokat látott állatorvosok is ledöbbentek, amikor a folyamatos rosszullétek után a gazdi elvitte hozzájuk és megröntgenezték a falánk eb bendõjét.

A felvételen tökéletesen látszik az állat komplett emésztõrendszere, melyet a lenyelt kövek „festenek meg”. Az orvosok azonnal munkához láttak, de már csak 79 kaviccsal kellett megbirkózniuk, a másik 30-at Barney elintézte természetes úton. A gazdi furcsállotta is, hogy mit keresnek kövek az ürülékében, de nem tulajdonított nagy jelentõséget nekik. A történtek után egészen biztos, hogy jobban figyelnek majd a falánk kis kópéra!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra