2024.04.20. - Tivadar

Póni és zebra szaladgált New York utcáin

A szürreális szerdai jelenetet az állatokat lasszóval üldözõk színezték.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

November 28. reggelét mi más dobhatta volna fel jobban, mint egy póni és egy zebra szaporája. New York Staten Island részén ugyanis többen egy ilyen mesébe illõ felvonás szemtanújává váltak. Egy világos, egyszínû póniló meghódította Travis körzet utcáit, és díszes menetéhez egy klasszikus, fekete-fehér csíkos zebra is csatlakozott. Történetükbe Zachary Osher bolttulajdonos is bekapcsolódott, aki alig akart hinni a szemének, amikor irodájának asztalánál ülve hirtelen két vágtázó állatra figyelt fel:

"Az asztalomnál ültem, amikor láttam, hogy egy zebra és egy póni föl-le lohol az utcán, aztán meg majdnem elüti õket egy kocsi. " - árulta el a szemtanú. - "Aztán egy fél percen belül minden még õrültebb fordulatot vett, mert akkor tûnt fel két fekete öltönyös férfi, akik lasszót lóbáltak, és az állatok után szaladtak."

Az állatok keresztülvágtattak a helyi bevásárlóközpont parkolóján, és a Victoria sugárút felé vették az irányt, ahol egy autóst akadályoztattak, aki rájuk is dudált. De késõbb Justin Breit énekes is felfigyelt rájuk az út mentén. A szövegírással is foglalkozó Breit éppen vezetett, de megállt megörökíteni a rendkívüli pillanatot, majd feltöltötte twitter oldalára: "...kinéztem a bal oldalra és láttam, ahogy egy póni meg egy zebra körbe-körbe szaladgál..."
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra