2024.03.29. - Auguszta

Egy kisfiút és egy tanítónõt harapott meg egy kutya az iskolában

Egy kisfiút és egy tanítónõt harapott meg szerdán egy kutya a Komlóstetõi Általános Iskolában.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A pedagógus jól van, csütörtökön már dolgozott, a kisfiút azonban kisebb sokkhatás érte, úgyhogy õ csütörtökön nem ment iskolába.

A fél éves, közepes testalkatú, keverék kutya ebédidõben szökött be szerdán az iskola kapuján az udvarra. Itt megijedhetett, mert megharapott egy kisfiút, valamint a védelmére kelt tanítónõt. Ezután beosont az ebédlõ ajtaján is. Itt kisebb fajta riadalmat keltett a gyerekek körében, a diákok sikoltoztak, felugráltak a székre. A kutya végül egy kör séta után visszaszaladt az udvarra. Az iskola pedagógusai és a karbantartók azonnal a helyszínre siettek, nehogy nagyobb baj történjen, az iskolaigazgató pedig hívta a mentõket, és értesítette az Állategészségügyi Központot is. A központ szakembere nem talált az állaton betegségre utaló jeleket.

Közben megérkezett a kutya gazdájának a barátja, aki végül hazavitte az ebet. A kutya gazdája egyébként egy fiatal nõ, aki egykor az iskola diákja volt, és nem tudja, hogyan szökhetett ki az eb a zárt udvarról, mivel õ napközben dolgozott. A nõ egyébként csütörtökön bement az iskolába, és bocsánatot kért mindenkitõl, fõleg a sérültektõl. A történtekért vállalja a teljes felelõsséget, valamint a felmerülõ költségeket. A kutya oltási papírjai rendben vannak, a gazda csütörtökön elvitte az ebet az állatorvoshoz, hogy bebizonyosodjon, nincs semmilyen betegsége.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra