2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Victoria Beckham állatkínzó: Neki igazi bõrbõl készült táskák kellenek

A különleges bõrükért tenyésztett állatok egy szervezet illetékesei szerint állítólag két órán át is szenvedhetnek, miután élve nyúzták meg õket!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Ha valaha is néztél már egy szenvedõ állat szemébe, biztos, hogy a látványt soha nem felejted el. Valószínûleg Victoria Beckhamnek sem ártana egy ilyen „lecke”, ugyanis a sztárt egy állatvédõ szervezet illetékesei szerint cseppet sem érdekli, milyen kegyetlen módszerekkel nyerik a krokodilbõrt az általa tervezett, különleges táskákhoz.

Az 5 és fél millió Ft-ba kerülõ „superbag” elkészítéséhez a fent említett szervezet munkatársai szerint brutális körülmények közt tartják az állatokat, és különös kegyetlenséggel végeznek velük: élve nyúzzák le a bõrüket, így a szerencsétlen krokodilok még akár két órán át is szenvedhetnek, mielõtt elpusztulnak.

A híresség sajtósa azzal védekezik, hogy – a nagy divatházak többségéhez hasonlóan – csak nagyon kevés egzotikus állatbõrbõl készülõ táskát készítenek, az ide vonatkozó szigorú etikai irányelveket betartva. Mások szerint viszont Victoriát sem ezek az irányelvek, sem az állatok nem érdeklik: állítólag legalább száz Hermés Birkin krokodilbõr-táska lapul a gardróbjában.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra