2024.04.18. - Andrea, Ilma

Egy ellopott tigrist keres egész Kanada

Nagy erõkkel keresnek Kanadában egy bengáli tigrist, amelyet egy motel parkolójából loptak el két egypúpú tevével együtt szombatra virradóra Montréal közelében.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A vadállatok tulajdonosa, a bowmanville-i állatkert 20 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a nyomravezetõnek.

A tigrist és tevéket egy teherautóval és az állatok szállítására használt pótkocsival együtt lopták el ismeretlenek, akik valószínûleg nem tudták, hogy mit tartalmaz a 11 méter hosszú, 2,5 méter széles, 3 méter magas pótkocsi.

Miután felfedezték a lopást, több száz rendõr eredt a tolvajok nyomába, és a vontatót sikerült is megtalálni, a pótkocsit azonban még mindig keresik.

A québeci állatkert igazgatója szerint a filmforgatáshoz gyakran kikölcsönzött állatai "jól neveltek", a dromedárok pedig amúgy is teljesen ártalmatlanok, a tigris azonban mégiscsak egy ragadozó...

Az elrabolt vadállatokat azért is keresik lázasan, mert megfelelõ ellátás hiányában szomjan halhatnak vagy hõgutát kaphatnak a 30 fokos hõségben.

A bowmanville-i zoo egy állatorvosa állandó készenlétben áll, hogy az esetleg megtalálás hírére azonnal a helyszínre siessen.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra