2024.03.29. - Auguszta

Vaddisznók Hamburgban

A milliós Hanza-város peremkerületeiben közel egy tucat eltévedt és megzavarodott állat bukkant fel, és ahová bejutottak, törtek-zúztak.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Volksdorfban egy irodai épületrészbe hatolt be egy feldühödött vaddisznó, és két helyiséget fenekestõl feldúlt. A rendõrség vasárnapi közlése szerint az eset pénteken történt, amikor az alkalmazottak még bent tartózkodtak. Sikerült az állatot beszorítaniuk egy szobába, és riasztották a rendõröket, akik aztán lelõtték a "betolakodót". A vaddisznó egy bezárt ablakon keresztül ugrott be az épületbe.

A buchenkampi metróállomáson a befutó szerelvény ütött el és sebesített meg súlyosan egy állatot. A rendõrök kénytelenek voltak végezni vele.

Az állomáson még további hat vaddisznó rohangált fel és alá, és ami az útjukba került, feldöntötték. Dühöngésük miatt egy órán át kimaradt az áram.

Egy közeli tóban három vaddisznótetemet fedeztek fel, az állatok minden bizonnyal belefulladtak a vékony jégréteggel borított vízbe. Elõzõleg azt jelentették a környékrõl, hogy egy egész csordát láttak kószálni arrafelé.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra