2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kilenc éve eltûnt macska került meg

Egy londoni pár ismét élvezheti kilenc éve eltûnt, rég halottnak hitt macskája társaságát.

A 15 éves, vörös színû Dixie-t birminghami otthonától kevesebb mint fél mérföldnyire találták meg egy környékbeli lakos hívására érkezõ állatvédelmi egyesület tagjai. A lesoványodott és zilált küllemû cica a bejelentés szerint hónapok óta lézengett a környéken.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az 1999-ben eltûnt macska bõre alá ültetett mikrochipnek hála befogása után rögtön azonosították az elkóborolt négylábút, aki fél órán belül ismét rég nem látott gazdáival lehetett. Az egyesület Dixiet hazaszállító munkatársa elmondta, hogy még soha nem látott olyan izgatott és boldog gazdit, mint amilyen a cicáját visszakapó Mrs. Delaney volt.

A Delaney házaspár boldogan konstatálta, hogy a hosszú távollét ellenére macskájuk személyisége és viselkedése mit sem változott. A viszontlátásnak minden bizonnyal Dixie is örül: gazdái szerint kedvencük megállás nélkül dorombol.

Az állatvédelmi egyesület munkatársai remélik, hogy a Dixie története más állattartókat is arra sarkall majd, hogy ültettessenek mikrochipet kalandvágyó kedvenceikbe.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra