2024.03.29. - Auguszta

Szemétkedõ teknõc: véletlenül dobták a kukába

London - Ötventonnányi szeméthalom sem lapított szét Nagy-Britanniában egy teknõcöt, amelyet gazdái nem tudományos nyomáspróbának vetettek alá, hanem véletlenül dobtak ki a kukába.

A 30 éves Fred - ez a teknõs neve - téli álomvackot keresve bújt be a család kertjébe kitett szemeteszsákba, amelyet a família egyik tagja aztán kidobott az utcai kukába, a szemetesek pedig elvittek. A teknõs bõ 30 kilométert utazott a kukáskocsiban, a szeméttelepen pedig kidöntötték.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A család viszonylag hamar felfedezte Fred eltûntét és igen hamar ki is találta, hova lett.

"Az évnek ebben a szakában szokott kellemes, meleg helyet keresni magának a hibernálódáshoz. A zsákot pedig már a kukások érkezése elõtt kiraktuk a kertbe" - mondta a Daily Telegraph címû brit lapnak az 55 éves, hatgyermekes és hirtelen nullateknõcös családanya.

A família gyorsan kinyomozta, hova viszik szemetüket és nekiállt végigguberálni a hatalmas halmot. Órákon át turkáltak, de hiába és feladták.

Az asszony végigbõgte a visszautat, ám nem sokkal késõbb az örömtõl sírt. A szeméttelep együttérzõ gondnoka ugyanis tovább keresgélte Fredet és meg is találta, épp mielõtt talajgyaluval elföldelték volna a napi szeméttel együtt.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra