2024.04.20. - Tivadar

Hajból szobor!?

Hajból szobor!?
Nem tartjuk valószínûnek, hogy a Nagi Noda által készített frizurák széleskörben elterjednének. Pedig nekünk nagyon tetszik, azt is mondhatnánk: állati jók!

Nagi Noda munkáit elnézve eltöprenghetünk azon, hogy hol a határ a kreativitás és a totális zakkantság között.

A japán mûvész csinál videóklippeket, reklámokat, de divattervezõ, dizájner és hajszobrász is, vagyis univerzális ötletember.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Csinált már mutáns - egyéb állatokkal keresztezett - plüsspandákat, és szemgolyó táncot, horror kávézójában pedig sírkõ alakú sütit, és rohadt almának, véres csontváznak látszó eledelt szolgálnak fel a koporsóban ücsörgõ kedves vendégeknek.

A fodrászkodásról is speciális elképzelései vannak. Úgy látszik az emberek állati kinézete régóta izgatja. Uszkár aerobikjában egy aerobikedzõnõ testét "uszkárosította", most pedig gyönyörû modellek feje búbjára kreált érdekes állatszobrokat hajból. Az egész annyira õrült, hogy már jó. Extravagáns partikra kifejezetten ajánljuk, de azt nem tanácsoljuk, hogy színházba ilyen oroszlánfejjel érkezzünk, mert a hátunk mögött ülõk nem fognak látni tõlunk, és esetleg még elõhozzuk belõlük az állatot.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra