2024.03.29. - Auguszta

Rendõr mentette ki az állatkereskedõt a piton szájából

A döbbent vevõk szeme láttára próbálta meg felfalni egy 3,6 méteres burmai piton az állatkereskedés tulajdonosát. A rendõrjárõr szerencsére idõben érkezett.

Az oregoni Eugene-ben saját állatkereskedést vezet Teresa Rossiter. A minap az érdeklõdõ vevõknek akart megmutatni egy burmai pitont, a kaland azonban maajdnem tragikusan végzõdött.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A hüllõ ugyanis megmarta az asszony jobb karját, majd rátekeredett a másikra, hogy Teresát a földre rántsa.

Éppen ott lévõ barátai mindent megtettek, hogy távol tartsák a kígyót az asszony nyakától és a törzsétõl, nehogy megfulladjon, és hívták a rendõrséget.

Szerencsére Ryan Nelson õrmester gyorsan a helyszínre érkezett. Feltett szándéka volt, hogy agyonszúrja a kígyót, a tulajdonos azonban nem akarta az értékes állat pusztulását, s addig könyörgött a rendõrnek, míg az kesztyût húzott, és szétfeszítette a kígyó állkapcsát.

Addigra már a helyi tûzoltók is megjöttek, õk segítettek visszatuszkolni a kígyót a ketrecbe.

Rossiter szerint az õrmester igazi hõsként viselkedett. "Soha nem láttam ilyen bátor fickót; sokkal többet tett, mint amennyit kötelessége lett volna" - nyilatkozta az asszony, aki több tucat, apró szúrásos sérülést szenvedett, de jól van - akárcsak az õrmester és a kígyó.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra