2024.04.19. - Emma

Paris Hiltontól elvették a macskáját

Hilton Pradát visel - A szõke két hétre az állatorvosnál felejtette kiskedvencét, ezért az alapítvány, akiktõl eredetileg örökbefogadta, úgy döntött, nem is kaphatja vissza. A Prada néve keresztelt cicát Hilton a Kris Kelly Alapítványtól fogadta be múlt májusban, és bár már akkor vállalta, hogy elvégezteti az állat ivartalaníttatását, eddig nem kerített rá sort.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Mikor azonban január végén beadta az orvoshoz, hogy végezzék el rajta a mûtétet, és azonban az alapítvány alapítója, Kris Kelly egy héttel késõbb személyesen érdeklõdött az állat sorsáról, kiderült, hogy az örökösnõ még mindig nem ment el a cicáért. Kelly szerint ez a cserbenhagyás klasszikus esete, és úgy döntött, visszaveszi az állatot.

Tavaly hetekig tartotta izgalomban a közvéleményt, amikor Ellen DeGeneres járt hasonlóképp: õ továbbajándékozta örökbefogadott kutyáját, mert nem jött ki a macskáival, ezt pedig szintén rossz néven vette az állatmenhely vezetõje.

Hilton kiskedvencének lenni egyébként sem jelent aranyéletet: híres csivaváját, Tinkerbellt például egyszer két hétre a nagyinál felejtette, közben pedig az egész világsajtót telesírta azzal, hogy elveszett.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra